Politica de confidentialitate

Va multumim pentru interesul pe care il acordati serviciilor UniCad. Pentru noi, având in vedere relatia frumoasa pe care o avem cu dvs., este esential sa va oferim protectia datelor cu caracter personal pe care ni le oferiti. In ceea ce priveste datele dvs. cu caracter personal confidentialitatea acestora este deosebit de importanta pentru noi.

CINE SUNTEM?

UniCad.ro este un site detinut de Anghel A.Ana-Maria Intreprindere Individuala care functioneaza in conformitate cu legile din România, cu sediul in Brosteni, judetul Iasi, având codul unic de inregistrare 42321944.

CE DATE PRELUCRAM?

In vederea livrarii bunurilor si serviciilor comandate, confirmarii Comenzii, informarii Dvs. privind stadiul Comenzii, oferirii de raspunsuri la reclamatiile plasate, evaluarii bunurilor si serviciilor oferite, precum si a exercitarii unor activitati comerciale, de promovare a bunurilor si serviciilor, de marketing, publicitate, de dezvoltare, de cercetare de piata, statistica, monitorizare a vânzarilor si comportamentului de cumparare a clientilor, activitati administrative si de media, sunteti de acord sa ne incredintati urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, cnp, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, adresa de ip, numar de telefon. Va rugam sa nu ne furnizati alte date cu caracter personal decât cele strict necesare scopului precizat in aceasta politica.

CARE ESTE SCOPUL SI TEMEIUL JURIDIC AL PRELUCRARII?

Datele cu caracter personal vor fi furnizate cu consimtamântul Dvs. sunt si vor fi colectate si prelucrate de noi numai in scopurile pe care le vom prezenta in rândurile de mai jos.
Mentionam faptul ca prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza in temeiul consimtamântului Dvs. in acest sens (art. 6 alin. (1) lit. (a) din Regulamentul General privind Protectia Datelor, numit in cele ce urmeaza Regulamentul.
Situatiile in care UniCad va colecta si prelucra datele Dvs. cu caracter personal si scopurile in vederea carora aceste date vor fi prelucrate:

Formular de contact si abonare newsletter pe site-ul http://www.unicad.ro si alte sub domenii sau micro site-uri ale acestor domenii web.
Colectarea datelor cu caracter personal in acest caz are scopul principal de a oferi raspuns la orice intrebare ai avea, dându-ne posibilitatea sa te contactam si sa iti oferim solutiile solicitate. Aceste date (ex. adresa e-mail, numar telefon, nume) sunt necesare pentru o buna comunicare intre societatea noastra si Dvs., in calitate de potential client. Totodata, cu ajutorul unor coduri de tracking instalate pe platforma noastra de la diversi furnizori de servicii de analize si statistici, sunt colectate date precum adresa de ip, durata de utilizare a unei pagini, paginile vizitate intr-un anumit interval de timp.
Toate aceste informatii colectate au ca scop exclusiv: oferirea unei experiente optimizate si imbunatatite de fiecare data privind functionarea platformei noastre.

CINE ARE ACCES LA DATELE DVS.?

Va aducem la cunostinta ca in scopul functionarii eficiente a platformei, utilizam diferite servicii de la furnizori externi sau interni (”persoane imputernicite de operator”), carora le putem transmite o parte din datele cu caracter personal colectate de la Dvs., cu mentiunea expresa ca vom apela doar la persoane imputernicite care ofera garantii suficiente pentru punerea in aplicare a unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, astfel incât prelucrarea sa respecte cerintele prevazute in Regulament si sa asigure protectia drepturilor Dvs. Categoriile de servicii pentru care colaboram cu furnizorii mai sus mentionati si datele cu caracter personal transferate acestora sunt urmatoarele:

  1. SMTP (comunicare email) – adresa de e-mail;
  2. Servicii newsletter – adresa de e-mail, nume, prenume, numar de telefon;
  3. Servicii de facturare – nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa;
  4. Servicii de suport / project management – nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon;
  5. Servicii de curierat/posta – nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa;
  6. Servicii de trimite SMS – numarul de telefon;
  7. Servicii de procesare plati online – nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa;
  8. Servicii de comentarii – nume, prenume, e-mail;
  9. Servicii de contabilitate – nume, prenume, adresa, cnp, date fiscale firma;
  10. Servicii juridice – nume, prenume, adresa, cnp;

CÂT TIMP SUNT STOCATE DATELE DVS.?

Datele cu caracter personal furnizate de Dvs. vor fi prelucrate si stocate pe perioada derularii relatiilor contractuale cu Dvs., precum si ulterior, pentru o durata rezonabila, care nu poate fi mai scurta decât termenul general de prescriptie.

CARE SUNT DREPTURILE DVS.?

In calitate de persoana vizata, aveti urmatoarele drepturi:

  • dreptul de acces la date – aveti dreptul de a obtine din partea UniCad o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc, precum si acces la datele respective; totodata, puteti obtine o copie a datelor cu caracter personal furnizate societatii noastre si care fac obiectul prelucrarii; pentru orice alte copii solicitate de Dvs., UniCad poate percepe o taxa rezonabila, bazata pe costurile administrative; in cazul in care introduceti cererea in format electronic si cu exceptia cazului in care solicitati un alt format, informatiile va vor fi furnizate intr-un format electronic utilizat in mod curent;
  • dreptul la rectificare – aveti dreptul de a obtine rectificarea de catre UniCad a datelor cu caracter personal inexacte, precum si dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete; UniCad va comunica fiecarui destinatar caruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice rectificare a acestora, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va va informa cu privire la acesti destinatari, daca veti solicita acest lucru;
  • dreptul la stergerea datelor – aveti dreptul de a obtine din partea UniCad stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, fara intârzieri nejustificate, iar UniCad are obligatia de a sterge datele respective, atunci când: (i) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; (ii) va retrageti consimtamântul pe baza caruia are loc prelucrarea si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; (iii) va opuneti prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea; (iv) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; (v) datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale ce revine UniCad in temeiul dreptului Uniunii sau al legislatiei române; UniCad va comunica fiecarui destinatar caruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice stergere a acestora, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va va informa cu privire la acesti destinatari, daca veti solicita acest lucru;
  • dreptul la restrictionarea prelucrarii – aveti dreptul de a obtine din partea UniCad restrictionarea prelucrarii in cazul in care va aflati intr-unul din urmatoarele cazuri: (i) contestati exactitatea datelor, pentru perioada care ii permite UniCad sa verifice exactitatea datelor; (ii) prelucrarea este ilegala, iar Dvs. va opuneti stergerii datelor cu caracter personal, solicitând in schimb restrictionarea utilizarii lor; (iii) UniCad nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar Dvs. le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; sau (iv) v-ati opus prelucrarii pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale UniCad prevaleaza asupra drepturilor Dvs.; UniCad va comunica fiecarui destinatar caruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice restrictionare a prelucrarii, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va va informa cu privire la acesti destinatari, in cazul in care veti solicita acest lucru;
  • dreptul la portabilitatea datelor – aveti dreptul de a primi datele Dvs. cu caracter personal, in modul in care au fost furnizate catre UniCad, intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si de a transmite aceste date altui operator, in anumite conditii; pentru exercitarea acestui drept, aveti dreptul ca datele cu caracter personal sa fie transmise direct de la UniCad la alt operator atunci când acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic;
  • dreptul la opozitie – aveti dreptul de a va opune, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, in orice moment, prelucrarii datelor Dvs. cu caracter personal, inclusiv crearii de profiluri pe baza respectivelor dispozitii;
  • dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri;
  • dreptul de a depune o plângere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
  • dreptul de a va retrage consimtamântul in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii datelor cu caracter personal efectuate de UniCad pe baza consimtamântului inainte de retragerea acestuia.

CUM AVETI ACCES LA DATELE DVS.?

Pentru orice intrebari sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ati transmis, inclusiv in vederea exercitarii drepturilor pe care le aveti, astfel cum sunt acestea mentionate in cadrul sectiunii anterioare, ne puteti contacta la numarul de telefon afisat in site sau prin email: contact@unicad.ro

UniCad se obliga sa va furnizeze informatiile solicitate de Dvs. in format electronic atunci acest lucru când este posibil, cu exceptia cazului in care solicitati un alt format.

Informatiile furnizate, precum si orice comunicare si masuri luate in cadrul exercitarii Dvs. a drepturilor de mai sus sunt oferite de UniCad gratuit. Astfel, in cazul in care cererile pe care Dvs. le formulati sunt considerate nefondate sau excesive din cauza unui caracter repetitiv, UniCad poate:

  • (i) fie sa perceapa o taxa, tinând cont de costurile administrative pentru furnizarea informatiilor sau a comunicarii sau pentru luarea masurilor solicitate;
  • (ii) fie sa refuze sa dea curs cererii.

Precizam faptul ca prin acceptarea acestui acord, datele Dvs. personale vor fi prelucrate de UniCad conform prezentei Politici de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.

Va multumim!