Despre noi

Unicad.ro este o platforma online prin care poti cumpara produse personalizate sau iti poti personaliza propriile produsele.

Folosim numai produse de calitate, pentru ca vrem sa ne deosebim de ceilalti prin calitatea produselor si serviciilor oferite! Asa ca daca vei vedea o diferenta de pret intre produsele noastre si produsele celorlalti, este pentru ca materialele folosite de noi sunt materiale premium!

In plus, suntem probabil singura firma care accepta produsele tale in vederea personalizarii! Ne trimiti produsul tau si noi ti-l returnam personalizat asa cum ti-ai dorit!

Realizam urmatoarele tipuri de print

TRANSFER TERMIC (TERMOTRANSFER)

Termotransferul constă în aplicarea la cald a modelului decupat mecanic dintr-o rolă de vinil (un material subțire), cu ajutorul presei termice.
Folia de termotransfer este decupată la cutter sau este printată și apoi decupată pe contur la cutter. Acestă metodă de imprimare se poate aplica pe orice produs din material textil de bumbac, poliester, doc, tercot.

SUBLIMARE

Ideală pentru textilele din fibre sintetice. Culoarea este aplicată pe un suport de hârtie, de pe care este transferată pe textil, la cald. Stabilitatea culorilor este foarte bună. Această modalitate de print este ideală pentru transferul de fotografii sau a logo-urilor full color. Imprimarea de imagine multicoloră se poate face doar pe textil alb. Pe textile în culori deschis (galben, gri, roz pal) se pot sublima imagini de culoare neagră. Toate culorile sunt transparente și se vor combina cu culoarea tricoului. Se mai pot imprima căni, farfurii, cravate, mousepad, puzzle și alte obiecte.

BRODERIE

Broderia creează modelul dorit prin coaserea de ață cu ajutorul mașinii automate de brodat. Se poate imprima astfel pe orice tip de material textil, atât din fibre sintetice cât și naturale. Putem broda și în formă cilindrică, pe șepci. Aplicațiile uzuale sunt pe materiale din bumbac, stofă, fleece, poliester.

De asemenea, putem realiza abtipilduri, stickere auto, autocolante usi, geamuri, si multe altele.
Pentru comenzi mari sau daca sunteti companie, va rugam sa ne contactati pentru a va oferi informatii despre ofertele noastre!