Cum imi pot personaliza propriile haine?

Pasul 1:

a. Intri pe site-ul nostru si accesezi pagina CREAZA PROPRIUL STIL.

b. Selectezi categoria denumita GARDEROBA MEA, si vei alege articolul vestimentar corespunzator.

c. Personalizezi articolul asa cum doresti!

d. Mai departe dai click pe butonul PRINT din meniul afisat in partea de sus a paginii, dupa care dai click pe butonul de descarcare.

Te rugam sa ai putina rabdare intrucat platforma proceseaza imaginea la o calitate ridicata, ceea ce inseamna ca va dura cateva secunde pana va descarca imaginea in calculatorul tau.

e. Accesezi pagina Contact si ne trimiti designul ales impreuna cu informatii despre articolul vestimentar pe care il vei trimite, precum culoarea, tipul de imbracaminte ( tricou, hanorac, etc..).

Pasul 2:

Expediezi produsul la urmatoarea adresa:

Mun. Iasi, ale. Decebal nr. 13A, bl. A7, ap. 9, jud. Iasi.

Si asta este tot! Mai departe vei fi contactat de catre echipa noastra pentru confirmarea comenzii, dupa care nu ma mai trebui decat sa astepti produsul acasa!

Produsele personalizate cu imagini proprii, precum si articolele vestimentare trimise de catre client in vederea personalizarii nu pot fi returnate! De asemenea, taxele de transport sunt suportate de catre client.

Atentie! Produsul va fi trimis la adresa de la care a fost expediat! Daca doresti sa fie trimis la o alta adresa, te rugam sa specifici in email adresa unde doresti sa il expediem.