AFILIATI

In primul rand dorim sa iti multumim ca ai ales sa colaborezi cu noi!
Ca sa intelegi cat mai bine ce dorim de la tine si care sunt beneficiile in urma colaborarii noastre, vom raspunde la cele mai frecvente intrebari primite:
 • Care sunt conditiile pentru a deveni afiliat?

  Nu avem conditii. Totusi, trebuie sa mentionam faptul ca, cu cat esti mai activ in mediul social-media (Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, etc), cu atat beneficiile cresc. De ce? Pentru ca avand un numar mare de urmaritori, poti sa adresezi unui public mai larg.

 • Ce trebuie sa fac?

  Este foarte simplu! Nu trebuie decat sa promovezi produsele noastre impreuna cu cuponul tau si astfel castigi! Cu cat numarul de comenzi aduse de catre tine este mai mare, cu atat castigi mai mult.

 • Care sunt beneficiile mele ca afiliat?

  Pentru fiecare comanda adusa de catre tine pe site-ul nostru tu castigi 10% din valoarea produselor! Cu cat produci mai multe comenzi, cu atat castigi mai mult.

 • Care sunt beneficiile clientului final?

  Clientul final care foloseste cuponul tau primeste 10% reducere la comanda, iar tu primesti 10% din valoarea comenzii acestuia.

 • Cum functioneaza?

  In primul rand, trebuie sa te inregistrezi ca afiliat. Poti face asta prin formularul de inregistrare de mai jos. Introduci datele si alegi denumirea cuponului tau. Atentie la alegerea denumirii cuponului, nu vor fi permise denumiri neadecvate. Nu uita ca aceasta denumire o vei promova. Iti recomandam sa pui numele tau in denumire pentru a fi cat mai personalizat. Mai departe vei astepta ca acesta sa fie aprobat, si asta este tot! Dupa aprobare poti incepe sa promovezi cuponul si sa incepi sa castigi!

 • Cum voi fi platit?

  Platile se vor efectua prin transfer bancar, Revolut, sau PayPal. Plata se va face bilunar, pe data de 16 pentru intervalul 1-15, si pe data de 1 pentru intervalul 16-31.

Orice alte intrebari ai nu ezita sa ne contactezi, noi iti vom raspunde cat mai rapid posibil!

[couponaffiliates-register]